Nederlandse en Mongolische intermediair

Bemiddeling naar Mongolische markt.
Als u interesse heeft voor een nieuwe opkomende economische wereld  zoals Mongolië en hiermee wilt kennismaken, zijn er heel wat onderzoeken te doen. Bijvoorbeeld  huidige marktsituatie, toekomst van het  innovatieplan, overzichten en mogelijkheden van lokale ondermemers en natuurlijk over de politiek van Nederland en Mongolië,  enz.,
Om zo’n uitgebreid onderzoek te doen en informatie te verzamelen, moet er veel tijd aan deze zaak worden besteed en er is veel Mongolische taalkennis (hoog niveau) voor nodig.

Informatie via internet is bijna niet mogelijk.
Henri van Muyden. Nederlandse seniorexpert schreef op de website: www.pum.nl/contenct/National_Geographic_verschiijnt_in_mongolie:

 “Voor de missie naar Mongolië bereidde de expert zich voor door onderzoek te doen op internet. Op welke locatie is de uitgeverij actief, wie zijn de concurrenten, wat is je markt? ‘Ze weten het vaak gewoon niet. Vaak is men ook niet in staat over de grenzen heen te denken en dat beperkt zich zeker niet alleen tot de ontwikkelingslanden en opkomende economieën.”

Bovendien hebben Mongolische mensen  een heel andere cultuur dan Europese mensen.
Mongolië bevindt zich in een overgangsperiode. Het lukt nog steeds niet om oude tradities een nieuwe vorm te geven.
Hoe kun je dan met de lokale ondernemers in Mongolië direct contact krijgen en communiceren?

Ook nieuwe ondernemers in Mongolische opkomende markten willen vooruitkomen, maar hebben te weinig kennis en ervaring.  (Meestal hebben ondernemers maximum 20 jaar ervaring in eigen vak- en ondernemersgebied)
Dus bedrijfsvaktrainingen zijn hard nodig om voldoende kennis op te bouwen.
Een operationele planning van marketing- en bedrijfsstrategie in hun taal maken en coördineren  zou de allerbeste oplossing zijn.

Bij al deze zaken kunnen wij u helpen.

*Zorgen voor een uitgebreide, individuele reisinformatie van Mongolië.

Bij buitenlanders behoort Mongolië ongetwijfeld tot een van de mysterieuste landen van de wereld.
Maar een avontuurlijk reis naar Mongolië plannen, is echt geen makkelijk klusje voor buitenlanders.

Als u op vakantie naar Mongolië gaat, wilt u natuurlijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Mongolië niet missen. Want u moet meer dan 10 000 km reizen om alleen al de hoofdstad Ulaanbaatar te bereiken. .
Mongolië roept exotisch beelden op van woeste ruiters, uitgestrekte grasvlakten en  nomadenleven op de steppen.
Mongolië heeft  1.564.116 km2  oppervlakte,  20 keer groter dan Nederland . De totaallengte van de landgrenzen bedraagt  8.114 km. 
Het noorden en westen is grotendeels bergachtig. Het zuidelijke deel bestaat uit de Gobi-woestijn.

Hoe kunt u een duidelijke richting en doel van uw reis kiezen en plannen?
Eenmaal op uw bestemming wilt u natuurlijk verblijven in een fijn hotel of gezellig appartement, maar liever niet te duur.
Tegenwoordig kunt u natuurlijk via alle websites, die adverteren met in het oogvallende foto’s en een scala aan aanbiedingen, overal een hotel, B&B, ger-tent direct zoeken en boeken.

Bovendien wilt u tijdens uw reis  met de tradities, cultuur en spannende outdooractiviteiten bij de nomaden kennismaken.

Wij kunnen voor u een uitgebreide reisinformatie naar eigen wens voorbereiden.

*Mongolische taaltraining
Mongoliërs spreken lang niet altijd vreemde talen.
-Als u bij de nomaden op de steppen en in de Gobi-woestijn bent, komt u er niet altijd uit door met handen en voeten te spreken.
Maar u kunt dan wel onze taalgids Nederlands-Mongools gebruiken, doch u dient dan  minimaal het Cyrillisch alfabet te lezen en een uitspraak van de dagelijkse woorden te leren.

-En wilt u een zakenreis naar Mongolië maken, dan dient u ook uitgebreidere Mongolische taaltraining te doen dan die welke alleen voor reizigers nodig is.  Ook dient u de cultuur  van Mongolië meer specifieker te weten.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Aanvullende gegevens