Taal gids Nederlands-Mongolisch

De Nederlands-Mongolische taalgids is het eerste Mongolisch boek in Nederland voor mensen die de Mongolische taal willen leren en naar Mongolië willen reizen.

Taalgids_Nederlands-Mongolisch
Auteur Tuya Sodnom-Haarsma      
Soort GeÏllustreerd
Taal Nederlands-Mongolisch         
Vormgeving  D.Huizinga-Molom
Illustratie's D. Huizinga-Molom
Redactie M.E.M.M. Huizinga 
Pagina’s  208  
Afmetingen 12x 149 x110 mm   
Gewicht 154,00 gram  
Druk eerste
ISBN 978-90-819475-0-3       
Prijs € 24,95

Deze taalgids biedt uitkomst in verschillende situaties. De gebruiker vindt bij de dialogen eenvoudige zinnen in de twee talen (Nederlands en Mongolisch) met Nederlandse transcriptie van het Cyrillisch alfabet. De taalgids geeft tevens een goed inzicht in de Mongolische grammatica. U zult zien dat we steeds de Nederlandse zin (vet gedrukt) laten volgen door de Mongolische vertaling en daarna door een regel (cursief gedrukt) waarin we de uitspraak zo goed mogelijk weergeven. De correcte uitspraak weergeven op een voor iedereen begrijpelijke wijze is erg moeilijk, en u zult merken dat u alleen door goed te luisteren naar de uitspraak van Mongolische mensen het beste de taal leert spreken. Deze taalgids is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken die even zoveel situaties weergeven die u op reis kunt tegenkomen: de grenscontrole, de reis over het platteland, het overnachten, het bezoek aan een nomaden familie, medische en technische hulp, het bezoek aan een bank of postkantoor, het winkelen. Bij elk onderwerp geven we wat korte achtergrondinformatie en tips. Ook treft u een aantal woordenlijsten Nederlands-Mongolisch aan. Sommige woorden worden verduidelijkt met behulp van illustraties, foto’s of overzichtstekeningen, bijvoorbeeld over de ger, nomaden, paarden, kortom het dagelijkse leven.

Voor uw bestelling kunt u bellen naar Tuya (06) 51 84 86 48 of (0511) 46 24 04 Taalgids.pdf downloaden.

Voor meer informatie kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen naar Tuya of kan ook via mijn contact formulier een bericht sturen http://www.sodnom.nl

Hieronder kunt u voorbeelden zien.

Taalgids-Paginavoorbeeld

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Aanvullende gegevens